Стана известно какво планират да направят британският крал Чарлз III и кралица Камила

...
Стана известно какво планират да направят британският крал Чарлз III и кралица Камила
Коментари Харесай

Разкриха плановете на крал Чарлз III и кралица Камила за годишнината от сватбата

Стана известно какво планират да направят британският крал Чарлз III и кралица Камила на годишнината от сватбата си. 

Кралската двойка се ожени преди 19 години. Така наречената женитба от нар ще бъде отпразнувана частно от суверена и брачната половинка му, пише New York Post.
 Сватбата на крал Чарлз III и кралица Камила Сватбата на крал Чарлз III и кралица Камила Снимка: Getty Images
Според някогашния иконом на английския монарх Грант Харолд, онкоболният Чарлз III ще се причисли към брачната половинка си за " сантиментална вечеря ".

„ Не мога да допускам, че тази година е 19-та годишнина. Бях там оня ден в църквата. Те ще честват, само че не са доста запалени [да празнуват] “, споделя някогашният иконом.

Според Харолд те може да провеждат огромно празненство за 20-ата годишнина, само че към този момент двойката е решена да отпразнува мотива единствено двамата.

„ Не се колебая, че те ще бъдат дружно за събитието и съм сигурен, че зад затворени порти евентуално ще имат сантиментална вечеря единствено двамата “, добави някогашният иконом.
 Крал Чарлз III и кралица Камила Крал Чарлз III и кралица Камила Снимка: Getty Images
Първородният наследник на кралица Елизабет II и неговата обичана се ожениха едвам през 2005 година, макар обстоятелството, че връзката им беше известна доста преди този момент.

Принц Чарлз беше женен за първи път за принцеса Даяна, която му роди двама сина, принц Уилям и принц Хари. През 1996 година двойката се разведе, а година по-късно първата брачна половинка на монарха почина в автомобилна злополука в Париж.
 Принцеса Даяна и принц Чарлз през 1981 г Принцеса Даяна и принц Чарлз през 1981 г. Снимка: Getty Images
Чарлз и Камила нямат деца дружно. Те станаха родители в предходни съюзи.
През 2023 година двойката беше публично коронясана в Уестминстърското абатство. Въпреки многото клюки, че Камила ще бъде кралица консорт, брачната половинка на Чарлз III получи купата кралица.  Крал Чарлз III и кралица Камила в деня на коронацията Крал Чарлз III и кралица Камила в деня на коронацията Снимка: Getty
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР